Megvan az, hogy ‘Ronda és finom!’? Ez pedig még gyors is! 🙂 A férjem azt mondta jobb, ha ezt a kekszreceptet nem osztom meg veletek, mert egyáltalán nem guszta. 

Lehet, de a dupla adagból tegnap óta már alig van. Szerintem ez számít, meg az, hogy a készítését követően nem kellett órákat állni a mosatlanhalom eltakarítása mellett. 

Elismerem nem egy vendégváró kekszről van szó, hanem olyasmiről amit magaddal tudsz vinni a munkába és iszonyúan hálás vagy érte, mert végre egy keksz, ami nem fújja lufiszerűre a hasad. Vannak előnyei! 🙂 Ezekre az előnyökre gondoltam, amikor bártan elkezdtem írni ezt a posztot. 

Bozontos keksz inzulinrezisztenseknek 2

A Szupergyors Gyömbéres Keksz receptjét használtam alapként néhány módosítással.

Eleve, ahogy fentebb is írtam 2 adagot sütöttem.

Így az összetevők listája a következőképpen alakult: 

  • 22 gr tk liszt
  • 22 gr nagyszemű zabpehely
  • 30 dkg Ráma margarin
  • Édesítő – ízlés szerint
  • 2 egész tojás
  • 1 csomag sütőpor
  • 15 dkg pirított dió
  • vanília aroma
  • tenyérnyi méretű friss gyömbér
Bozontos keksz inzulinrezisztenseknek

Bevetettem az újításokat 🙂

A gyömbért nem reszeltem, hanem elektromos aprítóval pépesítettem pucolást követően. Így a hosszú rostok nem lógnak ki mindenhonnan, mintha hajszálak állnának ki mindenhonnan. Ha a fűszeresebb ízeket kedveled, akkor bátran növeld a gyömbér mennyiségét.  

A sütési idő az összetétel változása és a következő pontban említett adagolás miatt 10-15 percről 20 percre növekedett.

A tésztát nem nyúltottam, hanem egy kanál segítségével a sütőlapra púpoztam a masszát és egy picit ellapítottam, hogy sütés közben jól át tudjon sülni a tészta. Így nem mondom, hogy sokkal gyorsabban elkészültem, cserébe egy egész extrém megjelenést kaptam 🙂 

A pirított diót a tésztába gyúrtam. Ettől csak mégfinomabb ízvilágot kaptam. 

Reggelire, tízóraira bátran ajánlom ezt a kekszet inzulinrezisztensek számára. Főleg azoknak lehet nagy segítség, akik  már unják a bolti kekszeket vagy valamelyik összetevőjüktől felfújódnak. 

Öleléssel, 

Betti

HACSAVECZ BEATRIX

Az oldal tulajdonosa

Megéltem az életmódváltás minden nehézségét (étkezési napló vezetése, szénhidrát számolás,  gyors- és lassú szénhidrátok tisztázása, optimális alvásidő meghatározása, rutinok újraértelmezése és kialakítása stb.). Majd a felismerést, hogy az életmódváltással járó adminisztráció mennyi új információval szolgál az életvezetésemről. Ami utána ragyogó mankóként szolgál a nem egyszer kaotikus mindennapokban. Megtaláltam rajta keresztül azt az állandóságot és biztonságérzetet, amit mindig is kerestem, csak egész eddig magamon kívül hittem a helyét.

Ha már elsajátítottad az alapokat, azonnal virít majd, ha valami nem stimmel és azt is fogod tudni, hogy pontosan mi az.

Ma már az időbeosztás, a célirányos tevékenységek, a fontossági sorrend meghatározása és betartása(!) szinte a véremmé vált.

Ha fontosnak tartod, hogy a saját elképzeléseid szerint, felelősséggel élj, úgy, ahogy Neked a legjobb, akkor itt a helyed!

Szeretettel várlak a tanfolyamaimon, a csoportomban, mert Neked is tudok segítséget nyújtani.

Megvan az, hogy ‘Ronda és finom!’? Ez pedig még gyors is! 🙂 A férjem azt mondta jobb, ha ezt a kekszreceptet nem osztom meg veletek, mert egyáltalán nem guszta. 

Lehet, de a dupla adagból tegnap óta már alig van. Szerintem ez számít, meg az, hogy a készítését követően nem kellett órákat állni a mosatlanhalom eltakarítása mellett. 

Elismerem nem egy vendégváró kekszről van szó, hanem olyasmiről amit magaddal tudsz vinni a munkába és iszonyúan hálás vagy érte, mert végre egy keksz, ami nem fújja lufiszerűre a hasad. Vannak előnyei! 🙂 Ezekre az előnyökre gondoltam, amikor bártan elkezdtem írni ezt a posztot. 

Bozontos keksz inzulinrezisztenseknek 2

A Szupergyors Gyömbéres Keksz receptjét használtam alapként néhány módosítással.

Eleve, ahogy fentebb is írtam 2 adagot sütöttem.

Így az összetevők listája a következőképpen alakult: 

  • 22 gr tk liszt
  • 22 gr nagyszemű zabpehely
  • 30 dkg Ráma margarin
  • Édesítő – ízlés szerint
  • 2 egész tojás
  • 1 csomag sütőpor
  • 15 dkg pirított dió
  • vanília aroma
  • tenyérnyi méretű friss gyömbér
Bozontos keksz inzulinrezisztenseknek

Bevetettem az újításokat 🙂

A gyömbért nem reszeltem, hanem elektromos aprítóval pépesítettem pucolást követően. Így a hosszú rostok nem lógnak ki mindenhonnan, mintha hajszálak állnának ki mindenhonnan. Ha a fűszeresebb ízeket kedveled, akkor bátran növeld a gyömbér mennyiségét.  

A sütési idő az összetétel változása és a következő pontban említett adagolás miatt 10-15 percről 20 percre növekedett.

A tésztát nem nyúltottam, hanem egy kanál segítségével a sütőlapra púpoztam a masszát és egy picit ellapítottam, hogy sütés közben jól át tudjon sülni a tészta. Így nem mondom, hogy sokkal gyorsabban elkészültem, cserébe egy egész extrém megjelenést kaptam 🙂 

A pirított diót a tésztába gyúrtam. Ettől csak mégfinomabb ízvilágot kaptam. 

Reggelire, tízóraira bátran ajánlom ezt a kekszet inzulinrezisztensek számára. Főleg azoknak lehet nagy segítség, akik  már unják a bolti kekszeket vagy valamelyik összetevőjüktől felfújódnak. 

Öleléssel, 

Betti

HACSAVECZ BEATRIX

Az oldal tulajdonosa

Megéltem az életmódváltás minden nehézségét (étkezési napló vezetése, szénhidrát számolás,  gyors- és lassú szénhidrátok tisztázása, optimális alvásidő meghatározása, rutinok újraértelmezése és kialakítása stb.). Majd a felismerést, hogy az életmódváltással járó adminisztráció mennyi új információval szolgál az életvezetésemről. Ami utána ragyogó mankóként szolgál a nem egyszer kaotikus mindennapokban. Megtaláltam rajta keresztül azt az állandóságot és biztonságérzetet, amit mindig is kerestem, csak egész eddig magamon kívül hittem a helyét.

Ha már elsajátítottad az alapokat, azonnal virít majd, ha valami nem stimmel és azt is fogod tudni, hogy pontosan mi az.

Ma már az időbeosztás, a célirányos tevékenységek, a fontossági sorrend meghatározása és betartása(!) szinte a véremmé vált.

Ha fontosnak tartod, hogy a saját elképzeléseid szerint, felelősséggel élj, úgy, ahogy Neked a legjobb, akkor itt a helyed!

Szeretettel várlak a tanfolyamaimon, a csoportomban, mert Neked is tudok segítséget nyújtani.

Megvan az, hogy ‘Ronda és finom!’? Ez pedig még gyors is! 🙂 A férjem azt mondta jobb, ha ezt a kekszreceptet nem osztom meg veletek, mert egyáltalán nem guszta. 

Lehet, de a dupla adagból tegnap óta már alig van. Szerintem ez számít, meg az, hogy a készítését követően nem kellett órákat állni a mosatlanhalom eltakarítása mellett. 

Elismerem nem egy vendégváró kekszről van szó, hanem olyasmiről amit magaddal tudsz vinni a munkába és iszonyúan hálás vagy érte, mert végre egy keksz, ami nem fújja lufiszerűre a hasad. Vannak előnyei! 🙂 Ezekre az előnyökre gondoltam, amikor bártan elkezdtem írni ezt a posztot. 

Bozontos keksz inzulinrezisztenseknek 2

A Szupergyors Gyömbéres Keksz receptjét használtam alapként néhány módosítással.

Eleve, ahogy fentebb is írtam 2 adagot sütöttem.

Így az összetevők listája a következőképpen alakult: 

  • 22 gr tk liszt
  • 22 gr nagyszemű zabpehely
  • 30 dkg Ráma margarin
  • Édesítő – ízlés szerint
  • 2 egész tojás
  • 1 csomag sütőpor
  • 15 dkg pirított dió
  • vanília aroma
  • tenyérnyi méretű friss gyömbér
Bozontos keksz inzulinrezisztenseknek

Bevetettem az újításokat 🙂

A gyömbért nem reszeltem, hanem elektromos aprítóval pépesítettem pucolást követően. Így a hosszú rostok nem lógnak ki mindenhonnan, mintha hajszálak állnának ki mindenhonnan. Ha a fűszeresebb ízeket kedveled, akkor bátran növeld a gyömbér mennyiségét.  

A sütési idő az összetétel változása és a következő pontban említett adagolás miatt 10-15 percről 20 percre növekedett.

A tésztát nem nyúltottam, hanem egy kanál segítségével a sütőlapra púpoztam a masszát és egy picit ellapítottam, hogy sütés közben jól át tudjon sülni a tészta. Így nem mondom, hogy sokkal gyorsabban elkészültem, cserébe egy egész extrém megjelenést kaptam 🙂 

A pirított diót a tésztába gyúrtam. Ettől csak mégfinomabb ízvilágot kaptam. 

Reggelire, tízóraira bátran ajánlom ezt a kekszet inzulinrezisztensek számára. Főleg azoknak lehet nagy segítség, akik  már unják a bolti kekszeket vagy valamelyik összetevőjüktől felfújódnak. 

Öleléssel, 

Betti

HACSAVECZ BEATRIX

Az oldal tulajdonosa

Megéltem az életmódváltás minden nehézségét (étkezési napló vezetése, szénhidrát számolás,  gyors- és lassú szénhidrátok tisztázása, optimális alvásidő meghatározása, rutinok újraértelmezése és kialakítása stb.). Majd a felismerést, hogy az életmódváltással járó adminisztráció mennyi új információval szolgál az életvezetésemről. Ami utána ragyogó mankóként szolgál a nem egyszer kaotikus mindennapokban. Megtaláltam rajta keresztül azt az állandóságot és biztonságérzetet, amit mindig is kerestem, csak egész eddig magamon kívül hittem a helyét.

Ha már elsajátítottad az alapokat, azonnal virít majd, ha valami nem stimmel és azt is fogod tudni, hogy pontosan mi az.

Ma már az időbeosztás, a célirányos tevékenységek, a fontossági sorrend meghatározása és betartása(!) szinte a véremmé vált.

Ha fontosnak tartod, hogy a saját elképzeléseid szerint, felelősséggel élj, úgy, ahogy Neked a legjobb, akkor itt a helyed!

Szeretettel várlak a tanfolyamaimon, a csoportomban, mert Neked is tudok segítséget nyújtani.

ITT IS ÍRTAK RÓLAM

FACEBOOK

ITT IS ÍRTAK RÓLAM

FACEBOOK

© Copyright Hacsavecz Beatrix 2016 | inzulinrezisztenseletoromei.hu | 
Kapcsolat | Adatvédelem | ÁSZF 
Az oldalon található összes szöveges és képi tartalom, illetve információ Hacsavecz Beatrix szellemi terméke, 
amely szerzői jogvédelem alatt áll (ld. az 1999. évi LXXVI. törvényt a szerzői jogról). Az oldalon található összes 
tartalom után közlése csak Hacsavecz Beatrix írásos engedélyével lehetséges, a forrás megjelölésével.