Ezek a kis sütőformák, ha mesélni tudnának! Elmondanák milyen szeretettel készült bennük minden húsvét és karácsony alkalmával a barackmag. Ezúttal én használom majd ezeket a formákat felnőttként, mert A. kedvenc sütije ez.

Eddig nem szenteltünk nagy figyelmet a szüli- és névnapoknak, idén pedig már ma nekifogtam a névnapi készülődésnek. Ebből még nyilván nem lehet messzemenő következtetést levonni arról, hogy szokássá alakul-e a kezdeti lendület, de ez mégiscsak a változás szele… A barackmag receptjét persze átalakítom inzulinreziszteseknek, cukorbetegeknek és terhességi cukorbetegeknek is fogyasztható változatra.

A kiindulási receptet a IDE kattintva éred el, az elkészült sütiről pedig itt olvashatsz hamarosan…

Az örökség…

Apai nagymamámtól alig néhány tárgy maradt meg örökségként (A szám ízében, a főztömben, személyiségemben sokkal több dolgot fedezek fel Mamiból: Például minden helyzetben bárkinek meg tudom mondani, hogy mit és hogyan kellene jobban csinálnia. 😀 ), ezek között őrizgetem féltve a barackmag sütőformákat – ennek a dobozáról készítettem a poszt fő fotóját – lehetnek vagy 50 évesek.

A barackmag…

Gyerekként örömmel nyomkodtam a sötétbarna masszát a kis formákba és csak nehezen tudtam kivárni azt a bizonyos 2 napot, amikorra a tészta a bele töltött zöld krémtől visszapuhul. Végtelen mennyiséget képes lettem volna megenni belőle. Sütés közben az egész lakást megtöltötte a finom illata…

Egészen furcsa lesz most itthon, felnőttként készíteni ezt a sütit.

[su_button url=”https://inzulinrezisztenseletoromei.hu/ingyen-letoltheto-ir-es-tudasanyagok/” target=”blank” background=”#f42ca4″ color=”#faf291″ size=”13″ center=”yes” icon=”icon: arrow-down” icon_color=”#f9de7e” desc=”az inzulinrezisztenseknek szóló információs anyagaim megtekintéséhez”]KATTINTS ide a[/su_button]

 

Hacsavecz Beatrix, Betti

Megéltem az életmódváltás minden nehézségét – étkezési napló vezetése, szénhidrát számolás,  gyors- és lassú szénhidrátok tisztázása, optimális alvásidő meghatározása, rutinok újraértelmezése és kialakítása stb. Sokkal később döbbentem rá, hogy nem csupán ennyi kell a jólléthez.

Jött a felismerés, hogy az életmódváltással járó adminisztráció mennyi új információval szolgál az életvezetésemről (saját magamról). Ami utána ragyogó mankóként szolgál a nem egyszer kaotikus mindennapokban. Megtaláltam rajta keresztül azt az állandóságot és biztonságérzetet, amit mindig is kerestem, csak egész addig magamon kívül hittem a helyét.

Mindig is imádtam rendet rakni, folyamatot építeni, átalakítani, élhetőbbé tenni az emberek életét. Azzal, hogy ráláthattam a saját nehézségeimen kereszül másokéra; úgy érzem megtaláltam, amit szívesen csinálok bármikor és bárhol, hiszen az írásaimon keresztül, a receptekkel, a sikertörténetekkel, a workshopokkal és tanfolyamokkal éppen azt a jóllétet viszem házhoz, ami mindenkinek személyes igénye.

Csupán egy picit rásegítek itt-ott :-)

Szeretettel várlak a tanfolyamaimon, a csoportomban, mert Neked is tudok segítséget nyújtani.

Ezek a kis sütőformák, ha mesélni tudnának! Elmondanák milyen szeretettel készült bennük minden húsvét és karácsony alkalmával a barackmag. Ezúttal én használom majd ezeket a formákat felnőttként, mert A. kedvenc sütije ez.

Eddig nem szenteltünk nagy figyelmet a szüli- és névnapoknak, idén pedig már ma nekifogtam a névnapi készülődésnek. Ebből még nyilván nem lehet messzemenő következtetést levonni arról, hogy szokássá alakul-e a kezdeti lendület, de ez mégiscsak a változás szele… A barackmag receptjét persze átalakítom inzulinreziszteseknek, cukorbetegeknek és terhességi cukorbetegeknek is fogyasztható változatra.

A kiindulási receptet a IDE kattintva éred el, az elkészült sütiről pedig itt olvashatsz hamarosan…

Az örökség…

Apai nagymamámtól alig néhány tárgy maradt meg örökségként (A szám ízében, a főztömben, személyiségemben sokkal több dolgot fedezek fel Mamiból: Például minden helyzetben bárkinek meg tudom mondani, hogy mit és hogyan kellene jobban csinálnia. 😀 ), ezek között őrizgetem féltve a barackmag sütőformákat – ennek a dobozáról készítettem a poszt fő fotóját – lehetnek vagy 50 évesek.

A barackmag…

Gyerekként örömmel nyomkodtam a sötétbarna masszát a kis formákba és csak nehezen tudtam kivárni azt a bizonyos 2 napot, amikorra a tészta a bele töltött zöld krémtől visszapuhul. Végtelen mennyiséget képes lettem volna megenni belőle. Sütés közben az egész lakást megtöltötte a finom illata…

Egészen furcsa lesz most itthon, felnőttként készíteni ezt a sütit.

[su_button url=”https://inzulinrezisztenseletoromei.hu/ingyen-letoltheto-ir-es-tudasanyagok/” target=”blank” background=”#f42ca4″ color=”#faf291″ size=”13″ center=”yes” icon=”icon: arrow-down” icon_color=”#f9de7e” desc=”az inzulinrezisztenseknek szóló információs anyagaim megtekintéséhez”]KATTINTS ide a[/su_button]

 

Hacsavecz Beatrix, Betti

HACSAVECZ BEATRIX

Életmód-rendező

Megéltem az életmódváltás minden nehézségét (étkezési napló vezetése, szénhidrát számolás,  gyors- és lassú szénhidrátok tisztázása, optimális alvásidő meghatározása, rutinok újraértelmezése és kialakítása stb.). Sokkal később döbbentem rá, hogy nem csupán ennyi kell a jólléthez.

Jött a felismerés, hogy az életmódváltással járó adminisztráció mennyi új információval szolgál az életvezetésemről (saját magamról). Ami utána ragyogó mankóként szolgál a nem egyszer kaotikus mindennapokban. Megtaláltam rajta keresztül azt az állandóságot és biztonságérzetet, amit mindig is kerestem, csak egész addig magamon kívül hittem a helyét.

Mindig is imádtam rendet rakni, folyamatot építeni, átalakítani, élhetőbbé tenni az emberek életét. Azzal, hogy ráláthattam a saját nehézségeimen kereszül másokéra; úgy érzem megtaláltam, amit szívesen csinálok bármikor és bárhol, hiszen az írásaimon keresztül, a receptekkel, a sikertörténetekkel, a workshopokkal és tanfolyamokkal éppen azt a jóllétet viszem házhoz, ami mindenkinek személyes igénye.

Csupán egy picit rásegítek itt-ott :-)

Szeretettel várlak a tanfolyamaimon, a csoportomban, mert Neked is tudok segítséget nyújtani.

Ezek a kis sütőformák, ha mesélni tudnának! Elmondanák milyen szeretettel készült bennük minden húsvét és karácsony alkalmával a barackmag. Ezúttal én használom majd ezeket a formákat felnőttként, mert A. kedvenc sütije ez.

Eddig nem szenteltünk nagy figyelmet a szüli- és névnapoknak, idén pedig már ma nekifogtam a névnapi készülődésnek. Ebből még nyilván nem lehet messzemenő következtetést levonni arról, hogy szokássá alakul-e a kezdeti lendület, de ez mégiscsak a változás szele… A barackmag receptjét persze átalakítom inzulinreziszteseknek, cukorbetegeknek és terhességi cukorbetegeknek is fogyasztható változatra.

A kiindulási receptet a IDE kattintva éred el, az elkészült sütiről pedig itt olvashatsz hamarosan…

Az örökség…

Apai nagymamámtól alig néhány tárgy maradt meg örökségként (A szám ízében, a főztömben, személyiségemben sokkal több dolgot fedezek fel Mamiból: Például minden helyzetben bárkinek meg tudom mondani, hogy mit és hogyan kellene jobban csinálnia. 😀 ), ezek között őrizgetem féltve a barackmag sütőformákat – ennek a dobozáról készítettem a poszt fő fotóját – lehetnek vagy 50 évesek.

A barackmag…

Gyerekként örömmel nyomkodtam a sötétbarna masszát a kis formákba és csak nehezen tudtam kivárni azt a bizonyos 2 napot, amikorra a tészta a bele töltött zöld krémtől visszapuhul. Végtelen mennyiséget képes lettem volna megenni belőle. Sütés közben az egész lakást megtöltötte a finom illata…

Egészen furcsa lesz most itthon, felnőttként készíteni ezt a sütit.

[su_button url=”https://inzulinrezisztenseletoromei.hu/ingyen-letoltheto-ir-es-tudasanyagok/” target=”blank” background=”#f42ca4″ color=”#faf291″ size=”13″ center=”yes” icon=”icon: arrow-down” icon_color=”#f9de7e” desc=”az inzulinrezisztenseknek szóló információs anyagaim megtekintéséhez”]KATTINTS ide a[/su_button]

 

Hacsavecz Beatrix, Betti

HACSAVECZ BEATRIX

Életmód-rendező

Megéltem az életmódváltás minden nehézségét – étkezési napló vezetése, szénhidrát számolás,  gyors- és lassú szénhidrátok tisztázása, optimális alvásidő meghatározása, rutinok újraértelmezése és kialakítása stb. Sokkal később döbbentem rá, hogy nem csupán ennyi kell a jólléthez. Jött a felismerés, hogy az életmódváltással járó adminisztráció mennyi új információval szolgál az életvezetésemről (saját magamról). Ami utána ragyogó mankóként szolgál a nem egyszer kaotikus mindennapokban. Megtaláltam rajta keresztül azt az állandóságot és biztonságérzetet, amit mindig is kerestem, csak egész addig magamon kívül hittem a helyét. Mindig is imádtam rendet rakni, folyamatot építeni, átalakítani, élhetőbbé tenni az emberek életét. Azzal, hogy ráláthattam a saját nehézségeimen kereszül másokéra; úgy érzem megtaláltam, amit szívesen csinálok bármikor és bárhol, hiszen az írásaimon keresztül, a receptekkel, a sikertörténetekkel, a workshopokkal és tanfolyamokkal éppen azt a jóllétet viszem házhoz, ami mindenkinek személyes igénye.

Csupán egy picit rásegítek itt-ott :-)

Szeretettel várlak a tanfolyamaimon, a csoportomban, mert Neked is tudok segítséget nyújtani.

ITT IS ÍRTAK RÓLAM

FACEBOOK

ITT IS ÍRTAK RÓLAM

FACEBOOK

© Copyright Hacsavecz Beatrix 2016 | inzulinrezisztenseletoromei.hu | 
Kapcsolat | Adatvédelem | ÁSZF 
Az oldalon található összes szöveges és képi tartalom, illetve információ Hacsavecz Beatrix szellemi terméke, 
amely szerzői jogvédelem alatt áll (ld. az 1999. évi LXXVI. törvényt a szerzői jogról). Az oldalon található összes 
tartalom után közlése csak Hacsavecz Beatrix írásos engedélyével lehetséges, a forrás megjelölésével.