2017-ben anyuka leszek
Életmód,  IR lélek,  Ti mondtátok el

Igaz történet #2: Elkezdődött a 4. lombikunk

Gabriella 2017-ben anyuka leszek! történetének folytatását ajánlom figyelmetekbe szeretettel! Betti <3

[su_heading size=”20″ margin=”30″]Január 10-kén kezdődött a negyedik lombikunk története, amikor is UH-ra mentem a Kaáliba Tándor dokihoz (akit nagyon szeretek). Vittem a cukor és inzulin terhelés eredményét is.[/su_heading]

Gabriella
Gabriella

Ugye mivel  IR-em van, kicsit tartottam tőle, hogy engedi e a doki a lombik kezdését, de azt mondta szerencsére enyhe, és diétával megoldható, illetve az Inofolicot mondta, hogy igyam..

Az igazság az hogy azt nagyon drágának tartom, így hogy ennyi pénzbe kerül a lombik + a gyógyszerek (csak egy példa: a Gonal F szuri 3 napi adag 15 ezer forint. szerk.: az Inofolic 9-14.000Ft között kapható dobozonként).  

Tándor doktor Mindent rendben talált, viszont a PCOS sajnos továbbra is fennáll, és az FSH-m is emelkedett, ezért óvatosan adagoljuk a stimuláló injekciókat, mert sajnos túlstimulációra vagyok hajlamos…(erre majd kitérek bővebben).  

Nagyon izgatott voltam, hogy vajon hogy fog megjönni a mensim? Már éjszaka is többször ébredtem hasfájásra, úgyhogy gondoltam: reggelre meg fog érkezni. Így is lett,ma reggel meg is jött. 🙂

Ezzel elkezdődött a negyedik lombikunk. Nagyon izgatott vagyok, de inkább pozitív értelemben.  Holnap kapom az első adag Gonal F szurit. Aztán pénteken lesz vérvétel és ultrahang, hogy miként reagál a szervezetem.

A túlstimulációról is mondanék néhány dolgot, hogy miként kezeljétek és mi az amikor már orvoshoz kell fordulni.

Szóval ha a dokitok ellenőrzi vérvétellel az ösztrogén szintet (véleményem szerint kellene, bár olvasok olyat, akinél csak UH-t csinálnak), és emelkedett az ösztrogén, tehát legalább 2000, vagy a fölötti akkor az már túlstimuláció.

Nekem 8000 volt, az sajnos már hyperstimuláció.

Javaslom, hogy a leszívás előtt kezdjetek inni fehérje port (Biotech Iso Whey Zero pl), és a leszívás után is igyátok végig. Ez segít elkerülni a tulstimut, vagy ha már van akkor enyhíteni a tüneteket. Ha nehézlégzést, nagyon erős görcsöket tapasztaltok, akkor irány az ügyelet, mert folyadék van a hasatokban, ami nyomja a tüdőt, és ez már életveszélyes is lehet. Tudom elrettentő, de pont azért írom le nektek, hogy el tudjátok kerülni, vagy tudjátok, hogy esetleg baj van.

Izgulok, félek is, de ezek nagyon természetes reakciók ilyenkor. Főleg 3 sikertelen után.

Viszont 2017 az én évem, és a ti évetek. Sosem szabad feladni,  bármilyen szituba is kerültök!

gabriella motivációs üzenete
Gabriella motivációs üzenete

Jövök nemsokára a folytatással, amikor kicsit visszaugrunk az időben és elmondom az inzulinrezisztenciám kialakulásának történetét…

[su_button url=”https://inzulinrezisztenseletoromei.hu/ingyen-letoltheto-ir-es-tudasanyagok/” target=”blank” background=”#fee9f6″ color=”#c90649″ size=”13″ center=”yes” icon=”icon: arrow-down” icon_color=”#faef54″ desc=”az inzulinrezisztenseknek szóló információs anyagaim megtekintéséhez”]KATTINTS ide a[/su_button]

 

Egy hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + 10 =