[su_heading size=”20″ margin=”30″]Mindkettőnket kilora meg lehet venni palacsintával. Imádjuk! Az utóbbi időben sokféle tésztával kísérleteztem, de ez a mostani végre A.-nak is bejött és nekem is megfelelt. [/su_heading]
Az itt leírt összetevőkből nekem 20 db palacsinta jött ki. Összesen töltelék nélkül, csak a tészta hozzávalóit kalkulálva úgy 950Ft a költség. A. kakaóval ette, én pedig a múltkor Aldiban vásárolt xilites eperlekvárral.
Egy palacsintasütővel sütöttem, így kb. 1 órát álltam föltötte.
Ha jól számoltam a szénhidrát tartalma az egész mutatványnak 239,2 gr Ch. Ennek megfelelően, egy db töltelék nélküli, kopasz palacsintára 11,96gr szénhidrátot kalkuláltam. Ez köszönhető annak is, hogy a tejet teljes egészében tejszínnel helyettesítettem, amit vízzel hígítottam.
A hozzávalók:
A liszteket tálba tettem, összekevertem a sóval, beletettem az egész tojásokat és géppel elkezdtem összekeverni. A folyadékokat -tejszín, víz, olaj- apránként adagolva öntöttem hozzá, amíg teljesen egyenletes, sima masszát nem kaptam eredményül. Én most nem pihentettem, hanem azonnal elkezdtem sütni. Az első sütés előtt tettem a sütőbe egy kis olajat, utána már egyáltalán nem.
Tényleg szuper lágy tésztát kaptam, ami csak akkor szakadt el, ha bénáztam vagy türelmetlenkedtem.
Megéltem az életmódváltás minden nehézségét – étkezési napló vezetése, szénhidrát számolás, gyors- és lassú szénhidrátok tisztázása, optimális alvásidő meghatározása, rutinok újraértelmezése és kialakítása stb. Sokkal később döbbentem rá, hogy nem csupán ennyi kell a jólléthez.
Jött a felismerés, hogy az életmódváltással járó adminisztráció mennyi új információval szolgál az életvezetésemről (saját magamról). Ami utána ragyogó mankóként szolgál a nem egyszer kaotikus mindennapokban. Megtaláltam rajta keresztül azt az állandóságot és biztonságérzetet, amit mindig is kerestem, csak egész addig magamon kívül hittem a helyét.
Mindig is imádtam rendet rakni, folyamatot építeni, átalakítani, élhetőbbé tenni az emberek életét. Azzal, hogy ráláthattam a saját nehézségeimen kereszül másokéra; úgy érzem megtaláltam, amit szívesen csinálok bármikor és bárhol, hiszen az írásaimon keresztül, a receptekkel, a sikertörténetekkel, a workshopokkal és tanfolyamokkal éppen azt a jóllétet viszem házhoz, ami mindenkinek személyes igénye.
Csupán egy picit rásegítek itt-ott :-)
Szeretettel várlak a tanfolyamaimon, a csoportomban, mert Neked is tudok segítséget nyújtani.
[su_heading size=”20″ margin=”30″]Mindkettőnket kilora meg lehet venni palacsintával. Imádjuk! Az utóbbi időben sokféle tésztával kísérleteztem, de ez a mostani végre A.-nak is bejött és nekem is megfelelt. [/su_heading]
Az itt leírt összetevőkből nekem 20 db palacsinta jött ki. Összesen töltelék nélkül, csak a tészta hozzávalóit kalkulálva úgy 950Ft a költség. A. kakaóval ette, én pedig a múltkor Aldiban vásárolt xilites eperlekvárral.
Egy palacsintasütővel sütöttem, így kb. 1 órát álltam föltötte.
Ha jól számoltam a szénhidrát tartalma az egész mutatványnak 239,2 gr Ch. Ennek megfelelően, egy db töltelék nélküli, kopasz palacsintára 11,96gr szénhidrátot kalkuláltam. Ez köszönhető annak is, hogy a tejet teljes egészében tejszínnel helyettesítettem, amit vízzel hígítottam.
A hozzávalók:
A liszteket tálba tettem, összekevertem a sóval, beletettem az egész tojásokat és géppel elkezdtem összekeverni. A folyadékokat -tejszín, víz, olaj- apránként adagolva öntöttem hozzá, amíg teljesen egyenletes, sima masszát nem kaptam eredményül. Én most nem pihentettem, hanem azonnal elkezdtem sütni. Az első sütés előtt tettem a sütőbe egy kis olajat, utána már egyáltalán nem.
Tényleg szuper lágy tésztát kaptam, ami csak akkor szakadt el, ha bénáztam vagy türelmetlenkedtem.
Megéltem az életmódváltás minden nehézségét (étkezési napló vezetése, szénhidrát számolás, gyors- és lassú szénhidrátok tisztázása, optimális alvásidő meghatározása, rutinok újraértelmezése és kialakítása stb.). Sokkal később döbbentem rá, hogy nem csupán ennyi kell a jólléthez.
Jött a felismerés, hogy az életmódváltással járó adminisztráció mennyi új információval szolgál az életvezetésemről (saját magamról). Ami utána ragyogó mankóként szolgál a nem egyszer kaotikus mindennapokban. Megtaláltam rajta keresztül azt az állandóságot és biztonságérzetet, amit mindig is kerestem, csak egész addig magamon kívül hittem a helyét.
Mindig is imádtam rendet rakni, folyamatot építeni, átalakítani, élhetőbbé tenni az emberek életét. Azzal, hogy ráláthattam a saját nehézségeimen kereszül másokéra; úgy érzem megtaláltam, amit szívesen csinálok bármikor és bárhol, hiszen az írásaimon keresztül, a receptekkel, a sikertörténetekkel, a workshopokkal és tanfolyamokkal éppen azt a jóllétet viszem házhoz, ami mindenkinek személyes igénye.
Csupán egy picit rásegítek itt-ott :-)
Szeretettel várlak a tanfolyamaimon, a csoportomban, mert Neked is tudok segítséget nyújtani.
[su_heading size=”20″ margin=”30″]Mindkettőnket kilora meg lehet venni palacsintával. Imádjuk! Az utóbbi időben sokféle tésztával kísérleteztem, de ez a mostani végre A.-nak is bejött és nekem is megfelelt. [/su_heading]
Az itt leírt összetevőkből nekem 20 db palacsinta jött ki. Összesen töltelék nélkül, csak a tészta hozzávalóit kalkulálva úgy 950Ft a költség. A. kakaóval ette, én pedig a múltkor Aldiban vásárolt xilites eperlekvárral.
Egy palacsintasütővel sütöttem, így kb. 1 órát álltam föltötte.
Ha jól számoltam a szénhidrát tartalma az egész mutatványnak 239,2 gr Ch. Ennek megfelelően, egy db töltelék nélküli, kopasz palacsintára 11,96gr szénhidrátot kalkuláltam. Ez köszönhető annak is, hogy a tejet teljes egészében tejszínnel helyettesítettem, amit vízzel hígítottam.
A hozzávalók:
A liszteket tálba tettem, összekevertem a sóval, beletettem az egész tojásokat és géppel elkezdtem összekeverni. A folyadékokat -tejszín, víz, olaj- apránként adagolva öntöttem hozzá, amíg teljesen egyenletes, sima masszát nem kaptam eredményül. Én most nem pihentettem, hanem azonnal elkezdtem sütni. Az első sütés előtt tettem a sütőbe egy kis olajat, utána már egyáltalán nem.
Tényleg szuper lágy tésztát kaptam, ami csak akkor szakadt el, ha bénáztam vagy türelmetlenkedtem.
Megéltem az életmódváltás minden nehézségét – étkezési napló vezetése, szénhidrát számolás, gyors- és lassú szénhidrátok tisztázása, optimális alvásidő meghatározása, rutinok újraértelmezése és kialakítása stb. Sokkal később döbbentem rá, hogy nem csupán ennyi kell a jólléthez. Jött a felismerés, hogy az életmódváltással járó adminisztráció mennyi új információval szolgál az életvezetésemről (saját magamról). Ami utána ragyogó mankóként szolgál a nem egyszer kaotikus mindennapokban. Megtaláltam rajta keresztül azt az állandóságot és biztonságérzetet, amit mindig is kerestem, csak egész addig magamon kívül hittem a helyét. Mindig is imádtam rendet rakni, folyamatot építeni, átalakítani, élhetőbbé tenni az emberek életét. Azzal, hogy ráláthattam a saját nehézségeimen kereszül másokéra; úgy érzem megtaláltam, amit szívesen csinálok bármikor és bárhol, hiszen az írásaimon keresztül, a receptekkel, a sikertörténetekkel, a workshopokkal és tanfolyamokkal éppen azt a jóllétet viszem házhoz, ami mindenkinek személyes igénye.
Csupán egy picit rásegítek itt-ott :-)
Szeretettel várlak a tanfolyamaimon, a csoportomban, mert Neked is tudok segítséget nyújtani.
© Copyright Hacsavecz Beatrix 2016 | inzulinrezisztenseletoromei.hu |
Kapcsolat | Adatvédelem | ÁSZF
Az oldalon található összes szöveges és képi tartalom, illetve információ Hacsavecz Beatrix szellemi terméke,
amely szerzői jogvédelem alatt áll (ld. az 1999. évi LXXVI. törvényt a szerzői jogról). Az oldalon található összes
tartalom után közlése csak Hacsavecz Beatrix írásos engedélyével lehetséges, a forrás megjelölésével.