4 hetes tanfolyam kezdő inzulinrezisztenseknek
valentine-food-615225_1920
Fahéjas csiga tálban inzulinrezisztenseknek

Mit szólnál hozzá, ha 4 hét alatt közösen átalakítanánk inzulinrezisztens-baráttá az étkezésed, és a konyhádat?

 • A káoszból egyszerre rend lesz. 🙂
 • Könnyedén készítesz majd ízletes IR-barát ételeket, melyek a családodnak is ízlenek 🙂
 • Megtanítalak IR-esteni az kedvenc ételeidet. 🙂
 • Dietetikus segíti a átalakulás helyességét. 🙂
 • Magabiztos leszel, és mindenkit Te fogsz jó tanácsokkal ellátni a környezetedben. Ebben biztos vagyok! 🙂
 • A leckékhez recepteket is kapsz. 🙂
 • Minden leckéhez találsz egy kis lélekerősítő gondolatot 🙂
 • …és nem utolsó sorban megtanítalak szénhidrátot számolni! Nagyon fontos kulcsa a sikerednek!

Hacsavecz Beatrix vagyok, az Inzulinrezisztens élet örömei blog tulajdonosa, és 2015 óta élek az inzulinrezisztens életmódnak megfelelően, amely számos előnyt is hozott az életembe: például, hogy Neked írhatok a saját tapasztalataimról, hogy megtanultam számtalan új ételt elkészíteni, hogy mára már örömtelibb és tudatosabb az életem, mint valaha. 

Mindezt miért kapod Tőlem?

 • …mert hiszek abban, hogy az inzulinrezisztencia az élet ajándéka. – Azon dolgozom, hogy ezt Te is átélhesd. 
 • …mert hiszem, hogy aki inzulinrezisztens egy jobb életre vágyik mélyen legbelül. Hiszem, hogy az inzulinrezisztencia egy lehetőség arra, hogy azt a jó életet teremtsük meg tudatosan, amit örömmel és szeretettel élni érdemes. – Azért tanulok, hogy ezt a lehető legélvezetesebben megmutathassam Neked!
 • mert el akarom érni, hogy az inzulinrezisztens nők és férfiak gyerekei már a saját életüket élhessék egy tápláló, erős és örömteli családban. 
 • Azt akarom elérni, hogy mindenki tudja, legfőképp a világra jött gyermek, hogy őt mennyire szerették és akarták már a fogantatása előtt és mennyi változtatást, szabályt, és kényelmetlenséget vállaltak szülei az ő egészséges és teljes világrajöveteléért. Azt akarom, hogy tudja önmagában a létezése is csoda, és már akkor kiváltságos volt, amikor a szülei szívében megfogant. 
 • Hiszek magamban. – És hiszek Benned is!
 • Hiszek az őszinte felelősségvállalásban, a fejlődésben, a jó kérdésekben, az örömben, a cselekvésben és a tapasztalásban. – Erre motivállak Téged is.
 • Felnézek a bátrakra, és bátran töltekezem belőlük. 
 • Hiszek az alkotás varázslatos erejében és hiszem, hogy a megoldás bennünk van. – Az alkotás erejét felhasználva tanítom meg Neked a saját utadon járást. 
 

Mi lesz a tanfolyam után?

Az a kérdésed, hogy letudtad-e az inzulinrezisztens élet összes változtatását ha ezt a tanfolyamot elvégzed, és a benne foglaltakat alkalmazod? 

Azt kell mondjam, hogy elindultál egy úton vele, de még bőven lesz tennivalód, ha egészséges, és örömteli élet megvalósítása a cél. 

Ahogy fentebb írtam is, az inzulinrezisztens életmód egy kapu, amin most az élet belökött téged, mert úgy tűnik többet, és jobbat szeretnél magadnak, mint amit eddig megvalósítottál. Talán eddig ezt még Te sem ismerted be magadnak… Hát itt az ideje az őszinteségnek. 

Az átalakulás nem csak a konyhádban lesz látványos, hanem a fejedben és a lelkedben is! 

Ezt garantálom! Jobban fogod érzeni magad a bőrödben, az életedben, tele leszel sikerrel és jó döntésekkel. 

Mire számíthatsz, ha belevágsz a 4 hétbe?

 • Minden második nap egy leckére a postafiókodban. 
 • 40 közös és tartalmas percre Tárczy Virág dietetikussal. 
 • 2×20 perces konzultációra Velem, hogy biztosan sinen legyél.
 • Gyakorlatokra
 • Receptekre
 • Leckénként lélekemlő gondolatokra
 • Folyamatos figyelemre, hogy biztosan megtanuld, amire szükséged van. 
 • Bónusz 1: megkapod gyűjteményként az eddigi, dietetikushoz intézett kérdésekre adott válaszokat!
 • Bónusz 2: kapsz tőlem egy 1.000Ft-os kupont, amit bármelyik másik, a webshopomban elérhető termékemre beválthatsz!

Mennyibe kerül?

Minden egy helyen, amire egy kezdő inzulinrezisztensnek szüksége lehet!

Alapfogalmak tisztázása, receptek, személyre szabott konyhakialakítással, menütervezéssel, szénhidrátszámolással, dietetikussal, tanfolyamvezetői webinarral.

Normál ár : 16 900 Ft

A csomag tartalmaz egy 40 perces csoportos konzultációt dietetikus szakértőnkkel (értéke: 8.000Ft), valamint 2×20 perc négyszemközti konzultációt velem (értéke: 5.900Ft) a tanfolyam elején és végén. Valamint most megajándékozlak egy 1.000Ft-os kuponnal, amit 2019.január 15-ig bármelyik tanfolyamom,  megvásárlására felhasználhatsz. 

Mindez a rendszeres 2 naponta érkező tanfolyami leckéken felül.

Tehát összesen 14 900 Ft értékben plusz szolgáltatást kapsz a tanfolyam teljes anyagán felül!

Mikor kezdünk?

2018. november 14-én indulunk .

Ki segít még Téged?

Tárczy Virág dietetikus segíti a változás folyamatát. Olvasd el bemutatkozását!

Tárczy Virág dietetikus
Tárczy Virág - dietetikus

“2 kisgyermek boldog anyukája vagyok. Várandósságaim előtt (is) erős inzulinrezisztenciával küzdöttem, majd mindkét terhességem alatt cukorbeteg voltam, már az elejétől inzulinkezelésre is szükségem volt. Nyugodtan és határozottan mondhatom, hogy a GDM minden fizikai és lelki megpróbáltatását átéltem. Pontosan tudom, hogy a kismamák min mennek keresztül ilyenkor, és hogy mekkora szükség van ebben a helyzetben egy hiteles segítségre, egy dietetikusra.

A saját érintettségemet és tapasztalataimat is felhasználva még több hasznos és szakszerű tanáccsal tudom ellátni a hozzám forduló pácienseket.”

Fontos! Fontos! Fontos!

Az általam kialakított és most felkínált rendszer az életmódváltás folyamatát teszi könnyebbé szemléletmóddal, kipróbált praktikákkal, működő tapasztalatokkal. A rendszer használata átfogó képet, és módszertant ad. Együttműködik az orvosi szaktanácsadással, a dietetikus szakemberrel, az edzői útmutatásokkal, a lelki mentor tanácsaival.

A programban való részvételtől akkor várhatsz joggal sikert, ha aktívan részt tudsz venni a feladatok megoldásában, és a konzultációkon, a webinaron*.

Ha folyamatosan haladsz a leckékkel és a feladatokkal, akkor napi 15-20 perc ráfordítással beköszönt a siker hozzád!

*Webinar: on-line felületen, adott időpontban szervezett élő találkozó, amely során élőben lehetőség van kérdések megvitatására. 

garancia

Nem kell aggódnod, hogy jól döntöttél-e, mert  a tanfolyam minőségére, a szakértők munkájára 100%-os garanciát vállalok. Ha a tanfolyam kezdetét követően 14 napon belül írsz egy e-mailt, visszafizetem számodra a befizetett összeget. 

Természetesen a megvásárolt tanfolyami anyaghoz a tanfolyam végeztével is bármikor hozzáférsz, ahogy a frissítéseihez is. 

garancia

Úgy érzed, még nincs itt az ideje a tanfolyamnak?

Akkor töltsd le ezt a 10 + 1 alapreceptet, amivel már ma elkezdheted az új életed! 🙂 Javaslom ne habozz, láss hozzá, mert EZT kizárólag Te tudod végigvinni, és nem lesz könnyebb sem holnap, sem holnapután. 

Nem is olyan kisbetűs rész:

A megrendelési adatok megadását követően a  “Megrendelem a csomagom” gomb megnyomásával a Felhasználó és a Szolgáltató között on-line szerződés jön létre, a jelen ÁSZF-ben foglalt feltételekkel a 2001. évi CVIII. törvénnyel, és a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelettel összhangban.

A Weboldalon indított megrendelés fizetési kötelezettséget von maga után.

A Megrendelés beérkezését követően automatikus e-mailt küldök a fizetési információkkal, amelyet a regisztráció során megadott e-mail címre.  A fizetési információkat tartalmazó e-mail megérkezését követően a Felhasználó köteles a Megrendelt tétel ellenértékét a tájékoztató anyagokban megadottak szerinti esedékességi határidőig kiegyenlíteni a Szolgáltató OTP Banknál vezetett 11773391-11935092 bankszámlájára átutalással vagy bakkártyás fizetéssel.

A megrendelés ellenértékének bankszámlára történő megérkezését követően a Szolgáltató 48 órán belül megküldi a file-ok letöltéséhez szükséges linket, és postára adja a megrendelt termékeket.

A Szolgáltató megrendelés esetén az átutalás megérkezését követően kiállítja a Felhasználó részére a számlát és e-mailben megküldi azt a Megrendelő által megadott e-mail címre.

A 45/2014. (II.26.) Korm.rendelet rendelkezik a vállalkozás és a fogyasztó közötti szerződések részletes szabályairól.

A megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 (tizennégy) munkanapon belül a vevőnek joga van elállni a vásárlási szándékától.  Ilyen esetben a szolgáltató 100%-osan visszatéríti a megvásárolt áru értékét a szállítási költséggel együtt, azonban a termék visszajuttatási költsége a vásárlót terheli.

Ettől eltérően rendelkezik a 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális tartalom tekintetében:

 1. § (2) m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

A felek minden körülmények között törekszenek a viták egymás közötti békés rendezésére. A panaszos ügyek kezelése e-mailben történik a betti@inzulinrezisztensvagyok.hu e-mailcímre megküldött levéllel.

A rendezetlen jogviták a Budapesti Békéltető Testület hatáskörébe tartoznak. Elérhetőségük: http://bekeltet.hu/elerhetosegek/