4 hetes tanfolyam kezdő inzulinrezisztensek számára
4 hetes tanfolyam kezdő inzulinrezisztenseknek
Fahéjas csiga tálban inzulinrezisztenseknek

TANFOLYAM: “4 hét alatt minden az inzulinrezisztens étkezés alapjairól.”

Minden egy helyen, amire egy kezdő inzulinrezisztensnek szüksége lehet!

Alapfogalmak tisztázásával, receptekkel, személyre szabott konyhakialakítással, menütervezéssel, szénhidrátszámolással, dietetikussal, webinarral.
Légy magabiztos az inzulinrezisztens étkezés világában!ge lehet!

2018. november 14. - 2018. december 12.

Normál ár : 16 900 Ft + 14 900 Ft értékű ajándék

Early bird ár 2018. október 31-ig

13 520 Ft + 14 900 Ft értékű ajándék
+ 1000 Ft-os Thetahealing kupon*

A csomag tartalmaz egy 40 perces csoportos konzultációt dietetikus szakértőnkkel valamint 2×20 perc négyszemközti konzultációt velem a tanfolyam elején és végén.

Mindez a rendszeres 2 naponta érkező tanfolyami leckéken felül.

Tehát összesen 14 900 Ft értékben plusz szolgáltatást kapsz a tanfolyam teljes anyagán felül!

De várj csak egy percet!

Milyen további előnyt élvez az, aki Early bird áron vásárol október 31-ig?

 • 20% kedvezménnyel számolhat a teljes tanfolyami díjból, azaz 16 900 Ft helyett, csak 13 520 Ft-ot fizet!
 • + 1000 Ft-os Thetahealing (Szelíd meditációs technika nyitott szemmel, amely során 1 nagyobb probléma, és a hozzá kapcsolódó kisebbek feloldásán tudunk dolgozni – visszajelzést a konzultációról IDE kattintva olvashatsz) kedvezménykupont kap (nem átruházható), ami 2019. január 15-ig on-line konzultációra is felhasználható 

Ha a 4 hetet gyors tempójúnaknak érzed, akkor végezd el 7,5 hét alatt ugyanezt a tanfolyamot (így 4 naponta érkeznek a leckék a postafiókodba) a webinar és a konzultációk nélkül 9 500 Ft-ért!  Kattints a pink gombra!

Te is valami hasonlót érzel?

“A teljes kilátástalanság stádiumában vagyok épp. Próbálok sok információt begyűjteni és első körben étrendet összeállítani úgy hogy azt a család is megegye. Van ilyen??? :)”

“Jelenleg az újrakezdő szakaszban vagyok. Amit tudok, az az, hogy működött a diéta, amíg tartottam, láttam, éreztem a változásokat magamon. A következő dolog az ehhez való visszatérés és a rendszeresebb, tudatosabb mindennapjaim kialakítása.”

“Eddig sikerült nagyjából kiiktatnom a cukrot. Étrendem még nincsen, a napi 5 étkezést nagyjából tartom. Szeretnék még a teljes kiőrlésű lisztekkel kísérletezni, sütik, kenyerek, zsemlék terén. Szeretnék valamilyen mozgást beiktatni az életembe.”

Akkor itt a helyed! 🙂
Sajátítsd el az alapokat 4, vagy 7,5 hét leforgása alatt!

Görgess lentebb a részletekért!

Ezt fogod megtanulni a 4 hét alatt (1)

A 4 hét alatt az inzulinrezisztens étkezés alapjairól on-line tanfolyamon erre számíthatsz:

 • A szakmai webinar alkalmával (40 perc csoportos webinár Tárczy Virág dietetikussal) van idő átbeszélni a kérdéseid. A tanfolyam során az alapvető információknak már a birtokába kerülsz, így elegendő a tisztázatlan kérdésekre koncentrálni. Ez a gyors és könnyű haladás biztosítéka. 
 • A személyes konzultációk során (2x20perc=20 perc a tanfolyam elején és 20 perc a végén) személyesen rajtad van a fókusz a Te haladásod a legfontosabb.
 • A tanfolyam a világ bármely pontjáról szabadon végezhető, így az utazás idejét megspórolod, amit hasznosan magadra tudsz fordítani, arra amire csak szeretnéd.
 • Megszűnik a különfőzés terhe. Saját, egyedi menüd lesz, amiből bátran készthetsz ízletes ételeket a családod bármely tagjának.
 • Hagyományos alapanyagok felhasználására és hagyományos receptek elkészítése a cél.
 • Nincs stressz, hiszen nem vagy időhöz kötve a recepteket akkor próbálod ki amikor leginkább alkalmas neked
 • Minden második nap kapsz valamit, amitől könnyebb lesz számodra az új életmódod. Összesen 14 levél, és lecke vár rád a zárt tanfolyami felületen. A-Z-ig az inzulinrezisztens étkezés alapjairól és még azon túl is! 🙂
 • BÓNUSZ:  az eddig felmerült diétás kérdések gyűjteménye.
 • és, ha most október 31-ig beérkezik a tanfolyami részvételi díjad, akkor még Early Bird áron (13 520 Ft) jutsz hozzá mindehhez, így 20%-kal kedvezőbb áron. Illetve kapsz egy 1 000 Ft-os kedvezménykupont Thetahealing kezelésre.

Elképzelhetőnek tartom, hogy úgy érzed túl gyors a 4 hetes tanfolyam minden második nap új tudásanyaggal, erre az esetre kínálom neked a 7,5 hetes tanfolyamom azonos tartalommal. Azzal a különbséggel, hogy itt 4 naponta érkezik hozzád a lecke és nem tartalmazza a webinarokat sem dietetikusunkkal, sem velem és természetesen az Early Bird kedvezmények sem járnak ehhez a csomaghoz. Ha ezt a csomagot választanád, ez csupán 9 500 Ft-ba kerül neked! Ugye milyen nagyszerű?!  Kattints ide, vagy a lenti gombra ha ezt választod!

Tárczy Virág dietetikus segíti a változás folyamatát. Olvasd el bemutatkozását!

Tárczy Virág dietetikus
Tárczy Virág - dietetikus

“2 kisgyermek boldog anyukája vagyok. Várandósságaim előtt (is) erős inzulinrezisztenciával küzdöttem, majd mindkét terhességem alatt cukorbeteg voltam, már az elejétől inzulinkezelésre is szükségem volt. Nyugodtan és határozottan mondhatom, hogy a GDM minden fizikai és lelki megpróbáltatását átéltem. Pontosan tudom, hogy a kismamák min mennek keresztül ilyenkor, és hogy mekkora szükség van ebben a helyzetben egy hiteles segítségre, egy dietetikusra.

A saját érintettségemet és tapasztalataimat is felhasználva még több hasznos és szakszerű tanáccsal tudom ellátni a hozzám forduló pácienseket.”

Fontos! Fontos! Fontos!

Az általam kialakított és most felkínált rendszer az életmódváltás folyamatát teszi könnyebbé szemléletmóddal, kipróbált praktikákkal, működő tapasztalatokkal. A rendszer használata átfogó képet, és módszertant ad. Együttműködik az orvosi szaktanácsadással, a dietetikus szakemberrel, az edzői útmutatásokkal, a lelki mentor tanácsaival.

A programban való részvételtől akkor várhatsz joggal sikert, ha aktívan részt tudsz venni a feladatok megoldásában, és a konzultációkon, a webinaron*.

Ha folyamatosan haladsz a leckékkel és a feladatokkal, akkor napi 15-20 perc ráfordítással beköszönt a siker hozzád!

*Webinar: on-line felületen, adott időpontban szervezett élő találkozó, amely során élőben lehetőség van kérdések megvitatására. 

garancia

Nem kell aggódnod, hogy jól döntöttél-e, mert  a tanfolyam minőségére, a szakértők munkájára 100%-os garanciát vállalok. Ha a tanfolyam kezdetét követően 14 napon belül írsz egy e-mailt, visszafizetem számodra a befizetett összeget. 

Természetesen a megvásárolt tanfolyami anyaghoz a tanfolyam végeztével is bármikor hozzáférsz, ahogy a frissítéseihez is. 

garancia

Foglalható időpontok a 4 hetes inzulinrezisztens étkezés alapjai tanfolyamra:

Tanfolyam

20′ Start beszélgetés

Dietetikus webinar időpontja

20′ Lezáró beszélgetés

Kedvezményes időszak

Normál időszak

2018.11.14-12.12.

2018.11.15-16.

2018.12.17. 19.00 óra

2018.12.13-14.

Október 31-ig

November 13-ig.

2019.01.10-02.08.

2019.01.11-12.

2019.02.08. 19.00 óra

2019.02.09-10.

Január 1-ig

Január 9-ig

Hamarosan…

Nem is olyan kisbetűs rész:

A megrendelési adatok megadását követően a  “Megrendelem a csomagom” gomb megnyomásával a Felhasználó és a Szolgáltató között on-line szerződés jön létre, a jelen ÁSZF-ben foglalt feltételekkel a 2001. évi CVIII. törvénnyel, és a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelettel összhangban.

A Weboldalon indított megrendelés fizetési kötelezettséget von maga után.

A Megrendelés beérkezését követően automatikus e-mailt küldök a fizetési információkkal, amelyet a regisztráció során megadott e-mail címre.  A fizetési információkat tartalmazó e-mail megérkezését követően a Felhasználó köteles a Megrendelt tétel ellenértékét a tájékoztató anyagokban megadottak szerinti esedékességi határidőig kiegyenlíteni a Szolgáltató OTP Banknál vezetett 11773391-11935092 bankszámlájára átutalással vagy bakkártyás fizetéssel.

A megrendelés ellenértékének bankszámlára történő megérkezését követően a Szolgáltató 48 órán belül megküldi a file-ok letöltéséhez szükséges linket, és postára adja a megrendelt termékeket.

A Szolgáltató megrendelés esetén az átutalás megérkezését követően kiállítja a Felhasználó részére a számlát és e-mailben megküldi azt a Megrendelő által megadott e-mail címre.

A 45/2014. (II.26.) Korm.rendelet rendelkezik a vállalkozás és a fogyasztó közötti szerződések részletes szabályairól.

A megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 (tizennégy) munkanapon belül a vevőnek joga van elállni a vásárlási szándékától.  Ilyen esetben a szolgáltató 100%-osan visszatéríti a megvásárolt áru értékét a szállítási költséggel együtt, azonban a termék visszajuttatási költsége a vásárlót terheli.

Ettől eltérően rendelkezik a 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális tartalom tekintetében:

 1. § (2) m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

A felek minden körülmények között törekszenek a viták egymás közötti békés rendezésére. A panaszos ügyek kezelése e-mailben történik a betti@inzulinrezisztensvagyok.hu e-mailcímre megküldött levéllel.

A rendezetlen jogviták a Budapesti Békéltető Testület hatáskörébe tartoznak. Elérhetőségük: http://bekeltet.hu/elerhetosegek/