TANFOLYAM: “A kiválóan működő inzulinrezisztens életmód a menütervezéstől a lelki pillérig.”

Átütő változások, menütervezés, receptek, személyes odafigyeléssel lépésről-lépésre, feladatkezelés, sport, dietetikus, coach.

Nyári időnyerő tanfolyam kezdő- és újrakezdő inzulinrezisztensek számára a Könnyű Életmódváltás jegyében.

2018.július 18 - 2018.szeptember 02.

a következő tanfolyami időpont hamarosan…

“Egyenesbe kerültem, fogytam is…”
Kata

“A teljes kilátástalanság stádiumában vagyok épp. Próbálok sok információt begyűjteni és első körben étrendet összeállítani úgy hogy azt a család is megegye. Van ilyen??? :)”

“Jelenleg az újrakezdő szakaszban vagyok. Amit tudok, az az, hogy működött a diéta, amíg tartottam, láttam, éreztem a változásokat magamon. A következő dolog az ehhez való visszatérés és a rendszeresebb, tudatosabb mindennapjaim kialakítása.”

“Eddig sikerült nagyjából kiiktatnom a cukrot. Étrendem még nincsen, a napi 5 étkezést nagyjából tartom. Szeretnék még a teljes kiőrlésű lisztekkel kísérletezni, sütik, kenyerek, zsemlék terén. Szeretnék valamilyen mozgást beiktatni az életembe.”

“jelenleg az hogy mikor mit egyek nagy feladat… kitalalni es hogy változatos legyen… ezen szeretnék dolgozni keményen!!!!”

“Szeretnék teljes életmódváltásba fogni.”

“Nőgyógyász világított rá, hogy kellene egy 3 pontos terhelést csinálni. Inzulinrezisztens vagyok, de most hogyan tovább?”

A Könnyű Életmódváltás Program 8 hete alatt a következő segítségre számthatsz:

 • A szakmai webinarok alkalmával (40-40 perc csoportos webinár Tárczy Virág dietetikussal és Széles Anikó coach-al) van idő átbeszélni a témád. A tanfolyam során az alapvető információknak már a birtokába kerülsz, így elegendő a tisztázatlan kérdésekre fordítani az időt. Ez a gyors és könnyű haladás biztosítéka. (Konzultációk értéke: 8-8.000.- Összesen: 16.000.-)
 • A személyes konzultációk során (3x20perc) személyesen rajtad van a fókusz a Te haladásod a legfontosabb (Értéke: 10.000.-).
 • A tanfolyam a világ bármely pontjáról szabadon végezhető, így az utazás idejét megspórolod, amit hasznosan magadra tudsz fordítani, amire csak szeretnéd.
 • Saját, egyedi menüd lesz, amiből bátran készthetsz ízletes ételeket a családod bármely tagjának.
 • Nincs stressz, hiszen nem vagy időhöz kötve a recepteket akkor próbálod ki amikor leginkább alkalmas neked
 • Az Egy testben az inzulinrezisztenciával életmódváltó naplót (Ára: 4.990.-) a csomag részeként ajándékba adom neked.
 • Minden második nap kapsz valamit, amitől könnyebb lesz számodra az új életmódod. Összesen 28 levél és lecke vár rád. Inzulinrezisztens életmódváltás A-Z-ig az összes pilléren keresztül és még azon túl is! 🙂
 • + a Havi egy főzés módszerének bónusza ajándékba, azaz hogyan tölts kevesebb időt a konyhában!
 • +  az eddig felmerült diétás kérdések gyűjteménye.

Ezért érdemes velem tartanod:

Sorstársként végigjártam az életmódváltás bugyrait, és sikerrel vettem az akadályokat!

“2015 óta tudom, hogy inzulinrezisztens vagyok. Az eleje maga volt a káosz. Az addigi hétköznapjaimba egyáltalán nem illeszkedett az új életmód. Ráadásul minden kellemetlen tortúra volt. A vérvétel, az étkezések, hogy mikor mit és mennyit ehetek, a folytonos méricskélés és mérleggel szaladozás, az orvosok, a reggeli kávé ivás, a bevásárlás 🙁 Ráadásul én úgynevezett vékony inzulinrezisztens voltam mégis diétáznom kellett, ezt teljes értetlenséggel fogadta a környezetem. És persze a nagy életmódváltás mellett rohant az életem a munkahellyel, vállalkozással és családdal…”

Hacsavecz Beatrix

Hacsavecz Beatrix vagyok. Inzulinrezisztens, az inzulinrezisztensvagyok.hu oldal tulajdonosa, tanfolyamvezető és megrögzött rendszerező. 2018 januárja óta pedig Theta Healing konzulens.

A legjobb szakemberekkel dolgozom együtt:

Saját tapasztalataim alapján és szakemberek segítségével olyan rendszert építettem fel, amely bármely kezdő-, vagy újrakezdő inzulinrezisztens számára megadja a jól működő inzulinrezisztens életmód élményét. 

Széles Anikó coach
Széles Anikó - coach

A lelki pillér megerősítéséhez Széles Anikó-t kértem fel az Iránytű coaching tulajdonosát, akinek már sok “aha élményt” köszönhetnek ügyfelei.

Tárczy Virág dietetikus
Tárczy Virág - dietetikus

Az étkezések szakmai beállításához pedig Tárczy Virág dietetikust, aki maga is inzulinrezisztens és két kisgyermek édesanyja.

Fontos! Fontos! Fontos!

Az általam kialakított és most felkínált rendszer az életmódváltás folyamatát teszi könnyebbé szemléletmóddal, kipróbált praktikákkal, működő tapasztalatokkal. A rendszer használata átfogó képet, és módszertant ad. Együttműködik az orvosi szaktanácsadással, a dietetikus szakemberrel, az edzői útmutatásokkal, a lelki mentor tanácsaival.

A Könnyű életmódváltás programban való részvételtől akkor várhatsz joggal sikert, ha aktívan részt tudsz venni a feladatok megoldásában, az életmódváltó napló töltésében.

Biztosan nem lesz könnyű számodra ennyi életterületen változásokat eszközölni, de meg kell, hogy nyugtassalak, ha folyamatosan haladsz a leckékkel és a feladatokkal, akkor napi 15-20 perc ráfordítással beköszönt a siker hozzád!

*Webinar: on-line felületen, adott időpontban szervezett élő találkozó, amely során lehetőség van kérdések megvitatására. 

Foglaljuk össze?

Ha megvásárolod a Könnyű Életmódváltás programot, ami 2018 július 18-án és szeptember 18-án fejeződik be.

Ehhez a következő dolgokat kapod:

Teljes életmódváltás csomag rendelése esetén:

 • 2 naponta új leckéket a zárt tanfolyami felületen 8 héten keresztül
 • gyakorlatokat, házi feladatokat,
 • a 28 napos inzulinrezisztens étkezési alapokat tartalmazó csomag teljes anyagát,
 • a sikerpillérek teljes anyagát:
  • időgazdálkodás,
  • stresszkezelés,
  • önszeretet,
  • sport,
  • pihenés
 • csoportos webináriumot (40 perc), előre egyeztetett témában – étkezési napló (Értéke: 8.000.-)
 • csoportos webináriumot (40 perc), előre egyeztetett témában – lelki pillér (Értéke: 8.000.-)
 • négyszemközti beszélgetést Velem a tanfolyam elején, közepén és végén 20-20 percben. (Értéke: 10.000.-)
 • lehetőséget személyes konzultációra kedvezményes áron dietetikusunkkal,
 • lehetőséget személyes konzultációra kedvezményesen coach-al, hogy a lelki pilléred is sínre kerüljön.
 • Megkapod ajándékba a 4.990.-ba kerülő Egy testben az inzulinrezisztenciával című életmódváltó naplót és a postaköltséget is én állom.

Tehát a tanfolyam megrendelésével összesen 30.990.- értékű ajándékot kapsz.

Ugye tudod, hogy már kártyás fizetésre is van lehetőséged? Bizony! 🙂 Kattins a fenti gombra!

garancia

Nem kell aggódnod, hogy jól döntöttél-e, mert  a tanfolyam minőségére, a szakértők munkájára 100%-os garanciát vállalok. Ha 14 napon belül visszapostázod nekem a még nem használt Életmódváltó naplódat kérdés nélkül a befizetett tanfolyami összeget visszautalom a számládra.

garancia

Nem is olyan kisbetűs rész:

A megrendelési adatok megadását követően a  “Megrendelem a csomagom” gomb megnyomásával a Felhasználó és a Szolgáltató között on-line szerződés jön létre, a jelen ÁSZF-ben foglalt feltételekkel a 2001. évi CVIII. törvénnyel, és a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelettel összhangban.

A Weboldalon indított megrendelés fizetési kötelezettséget von maga után.

A Megrendelés beérkezését követően automatikus e-mailt küldök a fizetési információkkal, amelyet a regisztráció során megadott e-mail címre.  A fizetési információkat tartalmazó e-mail megérkezését követően a Felhasználó köteles a Megrendelt tétel ellenértékét a tájékoztató anyagokban megadottak szerinti esedékességi határidőig kiegyenlíteni a Szolgáltató OTP Banknál vezetett 11773391-11935092 bankszámlájára átutalással vagy bakkártyás fizetéssel.

A megrendelés ellenértékének bankszámlára történő megérkezését követően a Szolgáltató 48 órán belül megküldi a file-ok letöltéséhez szükséges linket, és postára adja a megrendelt termékeket.

A Szolgáltató megrendelés esetén az átutalás megérkezését követően kiállítja a Felhasználó részére a számlát és e-mailben megküldi azt a Megrendelő által megadott e-mail címre.

A 45/2014. (II.26.) Korm.rendelet rendelkezik a vállalkozás és a fogyasztó közötti szerződések részletes szabályairól.

A megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 (tizennégy) munkanapon belül a vevőnek joga van elállni a vásárlási szándékától.  Ilyen esetben a szolgáltató 100%-osan visszatéríti a megvásárolt áru értékét a szállítási költséggel együtt, azonban a termék visszajuttatási költsége a vásárlót terheli.

Ettől eltérően rendelkezik a 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális tartalom tekintetében:

 1. § (2) m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

A felek minden körülmények között törekszenek a viták egymás közötti békés rendezésére. A panaszos ügyek kezelése e-mailben történik a betti@inzulinrezisztensvagyok.hu e-mailcímre megküldött levéllel.

A rendezetlen jogviták a Budapesti Békéltető Testület hatáskörébe tartoznak. Elérhetőségük: http://bekeltet.hu/elerhetosegek/