Itt várom a leveled: betti@inzulinrezisztenseletoromei.hu

10 +1 alaprecept az inzulinrezisztens életed kezedetéhez. 

HOGYAN tudsz a leggyorsabban hozzákezdeni az új életedhez, úgy hogy már van mire támaszkodni? 

Ingyenes receptgyűjtemény!

Töltsd le az INGYENES receptgyűjteményem, és láss hozzá még ma az életmódváltásodhoz! Tudd, hogy ezzel már az első lépést megtetted és a legjobb úton vagy. 

Letöltöd, és már használhatod is!

Bónusz:

Igazán könnyen szeretnéd kezdeni az új életed? Akkor olvasd el az ‘Apró tanácsok kezdő inzulinrezisztenseknek’ e-mailjeimet! Ezek a postafiókodban várnak majd rendszeresen 🙂 Járj sikerrel! 

Miért jársz jó helyen?

…mert hiszek abban, hogy az inzulinrezisztencia az élet ajándéka. – Azon dolgozom, hogy ezt Te is átélhesd. 

…mert hiszem, hogy aki inzulinrezisztens egy jobb életre vágyik mélyen legbelül. Hiszem, hogy az inzulinrezisztencia egy lehetőség arra, hogy azt a jó életet teremtsük meg tudatosan, amit örömmel és szeretettel élni érdemes. – Azért tanulok, hogy ezt a lehető legélvezetesebben megmutathassam Neked!

mert el akarom érni, hogy az inzulinrezisztens nők és férfiak gyerekei már a saját életüket élhessék egy tápláló, erős és örömteli családban. 

Azt akarom elérni, hogy mindenki tudja, legfőképp a világra jött gyermek, hogy őt mennyire szerették és akarták már a fogantatása előtt és mennyi változtatást, szabályt, és kényelmetlenséget vállaltak szülei az ő egészséges és teljes világrajöveteléért. Azt akarom, hogy tudja önmagában a létezése is csoda, és már akkor kiváltságos volt, amikor a szülei szívében megfogant. 

Hiszek magamban. – És hiszek Benned is!

Hiszek az őszinte felelősségvállalásban, a fejlődésben, a jó kérdésekben, az örömben, a cselekvésben és a tapasztalásban. – Erre motivállak Téged is.

Felnézek a bátrakra, és bátran töltekezem belőlük. 

Hiszek az alkotás varázslatos erejében és hiszem, hogy a megoldás bennünk van. – Az alkotás erejét felhasználva tanítom meg Neked a saját utadon járást. 

Szeretettel, 

Betti

Hacsavecz Beatrix, Betti

Minden jog fenntartva – Inzulinrezisztens élet örömei