Attól, hogy back up verziónak összegyűjtöttem a bejglirendelős IR barát sütödéket, még úgy gondoltam szeretnék én készíteni ehető, sőt finom mákosbejglit karácsonyra.
A recept, amit ezúttal tényleg szabályosan követtem innen van: http://erezdmagadjol.hu/2011/12/dietas-bejgli-karacsonyra/
Amit változtattam, hogy 100% tk (teljes kiőrlésű) lisztet használtam, a mákot hideg tejbe tettem és fél-egy órán át próbáltam krémmé főzni. Hát nem jött be.
A kész bejgliben is, mint betöltés előtt, a mák szürke és pergős-folytós. Ilyen lett ma reggelre:
Ki, hogy csinálja otthon a máktölteléket? Segítsetekléciiiiiiii!
Előre is köszi! 🙂
Találtam egy másik receptet is, de a fenti recept egyszerűbbnek tűnt, kevesebb benne az összetevő és jó lett a tészta, csak a mák a gáz…
Ez a másik recept, ha valakinek ez lenne szimpatikusabb: http://egyir-esirorszagban.blogspot.hu/2016/11/dios-makos-beigli-rudosszesen-4-rud.html?m=1
[su_button url=”https://inzulinrezisztenseletoromei.hu/ingyen-letoltheto-ir-es-tudasanyagok/” target=”blank” background=”#f42ca4″ color=”#faf291″ size=”13″ center=”yes” icon=”icon: arrow-down” icon_color=”#f9de7e” desc=”az inzulinrezisztenseknek szóló információs anyagaim megtekintéséhez”]KATTINTS ide a[/su_button]
Megéltem az életmódváltás minden nehézségét – étkezési napló vezetése, szénhidrát számolás, gyors- és lassú szénhidrátok tisztázása, optimális alvásidő meghatározása, rutinok újraértelmezése és kialakítása stb. Sokkal később döbbentem rá, hogy nem csupán ennyi kell a jólléthez.
Jött a felismerés, hogy az életmódváltással járó adminisztráció mennyi új információval szolgál az életvezetésemről (saját magamról). Ami utána ragyogó mankóként szolgál a nem egyszer kaotikus mindennapokban. Megtaláltam rajta keresztül azt az állandóságot és biztonságérzetet, amit mindig is kerestem, csak egész addig magamon kívül hittem a helyét.
Mindig is imádtam rendet rakni, folyamatot építeni, átalakítani, élhetőbbé tenni az emberek életét. Azzal, hogy ráláthattam a saját nehézségeimen kereszül másokéra; úgy érzem megtaláltam, amit szívesen csinálok bármikor és bárhol, hiszen az írásaimon keresztül, a receptekkel, a sikertörténetekkel, a workshopokkal és tanfolyamokkal éppen azt a jóllétet viszem házhoz, ami mindenkinek személyes igénye.
Csupán egy picit rásegítek itt-ott :-)
Szeretettel várlak a tanfolyamaimon, a csoportomban, mert Neked is tudok segítséget nyújtani.
Attól, hogy back up verziónak összegyűjtöttem a bejglirendelős IR barát sütödéket, még úgy gondoltam szeretnék én készíteni ehető, sőt finom mákosbejglit karácsonyra.
A recept, amit ezúttal tényleg szabályosan követtem innen van: http://erezdmagadjol.hu/2011/12/dietas-bejgli-karacsonyra/
Amit változtattam, hogy 100% tk (teljes kiőrlésű) lisztet használtam, a mákot hideg tejbe tettem és fél-egy órán át próbáltam krémmé főzni. Hát nem jött be.
A kész bejgliben is, mint betöltés előtt, a mák szürke és pergős-folytós. Ilyen lett ma reggelre:
Ki, hogy csinálja otthon a máktölteléket? Segítsetekléciiiiiiii!
Előre is köszi! 🙂
Találtam egy másik receptet is, de a fenti recept egyszerűbbnek tűnt, kevesebb benne az összetevő és jó lett a tészta, csak a mák a gáz…
Ez a másik recept, ha valakinek ez lenne szimpatikusabb: http://egyir-esirorszagban.blogspot.hu/2016/11/dios-makos-beigli-rudosszesen-4-rud.html?m=1
[su_button url=”https://inzulinrezisztenseletoromei.hu/ingyen-letoltheto-ir-es-tudasanyagok/” target=”blank” background=”#f42ca4″ color=”#faf291″ size=”13″ center=”yes” icon=”icon: arrow-down” icon_color=”#f9de7e” desc=”az inzulinrezisztenseknek szóló információs anyagaim megtekintéséhez”]KATTINTS ide a[/su_button]
Megéltem az életmódváltás minden nehézségét (étkezési napló vezetése, szénhidrát számolás, gyors- és lassú szénhidrátok tisztázása, optimális alvásidő meghatározása, rutinok újraértelmezése és kialakítása stb.). Sokkal később döbbentem rá, hogy nem csupán ennyi kell a jólléthez.
Jött a felismerés, hogy az életmódváltással járó adminisztráció mennyi új információval szolgál az életvezetésemről (saját magamról). Ami utána ragyogó mankóként szolgál a nem egyszer kaotikus mindennapokban. Megtaláltam rajta keresztül azt az állandóságot és biztonságérzetet, amit mindig is kerestem, csak egész addig magamon kívül hittem a helyét.
Mindig is imádtam rendet rakni, folyamatot építeni, átalakítani, élhetőbbé tenni az emberek életét. Azzal, hogy ráláthattam a saját nehézségeimen kereszül másokéra; úgy érzem megtaláltam, amit szívesen csinálok bármikor és bárhol, hiszen az írásaimon keresztül, a receptekkel, a sikertörténetekkel, a workshopokkal és tanfolyamokkal éppen azt a jóllétet viszem házhoz, ami mindenkinek személyes igénye.
Csupán egy picit rásegítek itt-ott :-)
Szeretettel várlak a tanfolyamaimon, a csoportomban, mert Neked is tudok segítséget nyújtani.
Attól, hogy back up verziónak összegyűjtöttem a bejglirendelős IR barát sütödéket, még úgy gondoltam szeretnék én készíteni ehető, sőt finom mákosbejglit karácsonyra.
A recept, amit ezúttal tényleg szabályosan követtem innen van: http://erezdmagadjol.hu/2011/12/dietas-bejgli-karacsonyra/
Amit változtattam, hogy 100% tk (teljes kiőrlésű) lisztet használtam, a mákot hideg tejbe tettem és fél-egy órán át próbáltam krémmé főzni. Hát nem jött be.
A kész bejgliben is, mint betöltés előtt, a mák szürke és pergős-folytós. Ilyen lett ma reggelre:
Ki, hogy csinálja otthon a máktölteléket? Segítsetekléciiiiiiii!
Előre is köszi! 🙂
Találtam egy másik receptet is, de a fenti recept egyszerűbbnek tűnt, kevesebb benne az összetevő és jó lett a tészta, csak a mák a gáz…
Ez a másik recept, ha valakinek ez lenne szimpatikusabb: http://egyir-esirorszagban.blogspot.hu/2016/11/dios-makos-beigli-rudosszesen-4-rud.html?m=1
[su_button url=”https://inzulinrezisztenseletoromei.hu/ingyen-letoltheto-ir-es-tudasanyagok/” target=”blank” background=”#f42ca4″ color=”#faf291″ size=”13″ center=”yes” icon=”icon: arrow-down” icon_color=”#f9de7e” desc=”az inzulinrezisztenseknek szóló információs anyagaim megtekintéséhez”]KATTINTS ide a[/su_button]
Megéltem az életmódváltás minden nehézségét – étkezési napló vezetése, szénhidrát számolás, gyors- és lassú szénhidrátok tisztázása, optimális alvásidő meghatározása, rutinok újraértelmezése és kialakítása stb. Sokkal később döbbentem rá, hogy nem csupán ennyi kell a jólléthez. Jött a felismerés, hogy az életmódváltással járó adminisztráció mennyi új információval szolgál az életvezetésemről (saját magamról). Ami utána ragyogó mankóként szolgál a nem egyszer kaotikus mindennapokban. Megtaláltam rajta keresztül azt az állandóságot és biztonságérzetet, amit mindig is kerestem, csak egész addig magamon kívül hittem a helyét. Mindig is imádtam rendet rakni, folyamatot építeni, átalakítani, élhetőbbé tenni az emberek életét. Azzal, hogy ráláthattam a saját nehézségeimen kereszül másokéra; úgy érzem megtaláltam, amit szívesen csinálok bármikor és bárhol, hiszen az írásaimon keresztül, a receptekkel, a sikertörténetekkel, a workshopokkal és tanfolyamokkal éppen azt a jóllétet viszem házhoz, ami mindenkinek személyes igénye.
Csupán egy picit rásegítek itt-ott :-)
Szeretettel várlak a tanfolyamaimon, a csoportomban, mert Neked is tudok segítséget nyújtani.
© Copyright Hacsavecz Beatrix 2016 | inzulinrezisztenseletoromei.hu |
Kapcsolat | Adatvédelem | ÁSZF
Az oldalon található összes szöveges és képi tartalom, illetve információ Hacsavecz Beatrix szellemi terméke,
amely szerzői jogvédelem alatt áll (ld. az 1999. évi LXXVI. törvényt a szerzői jogról). Az oldalon található összes
tartalom után közlése csak Hacsavecz Beatrix írásos engedélyével lehetséges, a forrás megjelölésével.