Miért írom a blogot?
…mert hiszek abban, hogy az inzulinrezisztencia az élet ajándéka. – Azon dolgozom, hogy ezt Te is átélhesd.
…mert hiszem, hogy aki inzulinrezisztens egy jobb életre vágyik mélyen legbelül. Hiszem, hogy az inzulinrezisztencia egy lehetőség arra, hogy [Tovább…]
Legutóbbi bejegyzések
- Amikor borul a bili, avagy változások egy inzulinrezisztens életében
- A legnagyobb kihívás az volt, hogy elhiggyem: engem is érint. – Interjú Tárczy Virág dietetikussal
- Beszámoló a január 21-i webinarról
- Szívmelengető gyömbéres-diós-khakis krémes pite
- Mazsi és Zsuzsa véleménye a teljeskiőrlésű zsömle receptemről
Ingyenes receptgyűjtemény kezdőknek
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Az oldal használatával Ön automatikusan elfogadja a hatályos Adatkezelési irányelveinket és ÁSZF-ünket. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.Ok
😀 köszi, zsemlének is ki fogom próbálni 😀
Szuper! 🙂
Hány fokon sütöd?Köszi
175 fokon 🙂