Fb-Button

40 perc és a legkínzóbb diétás kérdéseidre is választ kapsz!

Meddig kell az IR étrendet tartanom? 

Te is folyton szembesülsz ezekkel a problémákkal?

Nehezemre esik a megfelelő alapanyogokat felhasználva főzni.

Valahol mindig elkeveredek a számolásban.

Sok egyszerre az információ, nem tudom hol kezdjek hozzá.

Állandóan ennék, főként édességet.

Utálom, hogy semmi spontaneitás nincs az étkezéseimben.

Társaságban nehezemre esik a saját étrendem tartása.

Egyszerűen nem megy az étrend összeállítása.
Az uzsonnaidő és az edzés közötti intervallumban nem tudom mit kezdjek a mardosó éhségérzettel.

Állandó éjszakai műszakban az 5 étkezés betartása.
Eddig mindig úgy alakult, hogy estébe nyúlóan kellett a konyhában állnom

Ha ezek közül akár csak egy kérdés is felmerült már Benned, akkor itt a helyed!

Dietetikus szakember segít eloszlatni a tévhiteket a CH-diétával kapcsolatban!

Mit nyersz a webináron való részvétellel?

A kérdéseidre egy profi szakember, Tárczy Virág dietetikus válaszol majd élőben. Tőle megbízható, hiteles válaszokat kapsz ahhoz, hogy az IR-es életmódváltásod sikeres legyen! Ha az előzetesen megküldött kérdések után még marad idő, akkor nyugodtan lehet még további kérdéseket is feltenni neki.  

Ráadásul minden résztvevőnek lehetősége van prémium jegyet vásárolni a webináriumra, amihez bónuszként megkapod az esemény felvételét. Ha ezt választod, még jegyzetelned sem kell, így biztosan nem maradsz le semmilyen fontos információról.

RÉSZVÉTEL MÓDJA

Alap részvételi jegy

A webinár előtt elküldheted a kérdéseidet, amiket Tárczy Virág dietetikus fog megválaszolni.
Ára: bruttó 3250 Ft

Prémium részvételi jegy

A webináron való részvételen túl megkapod a webinár felvételét, amit így vissza tudsz nézni 30 napig.

BÓNUSZ: Ajándékba kapod a szénhidrátszámolós mini tanfolyamot, amit Tárczy Virággal közösen állítottunk össze, és amiben számolunk sütit, levest előre – hátra. (A minitanfolyam értéke 2.800Ft.)
Ára: bruttó 4320 Ft

Hogyan működik?

Egy közös zárt on-line szobában találkozunk 2019. február 08-án pénteken 19.00-kor.

Kezdés előtt a belépési linket megkapod e-mailben. A Zoom rendszerét használjuk a találkozásra, így ha még nem ismered ezt az alkalmazást (nagyon egyszerű használni, ezt garantálom), érkezz legalább 5 perccel korábban, hogy el tudd végezni az első belépéskor szükséges letöltést és regisztrációt.

Aktív internetkapcsolatra lesz szükséged. A telefonod mikrofonja, esetleg kamerája éppen elegendő lesz ahhoz, hogy lássuk és halljuk egymást.

Mi történik a jelentkezésed után?

A helyedet a webinárra a részvételi díj befizetésével biztosíthatod. A regisztráció után ki kell töltened a megrendelési és számlázási adatokat. Ezután a Barion biztonságos felületén bankkártyás fizetéssel tudod kiegyenlíteni a részvétel díját.

A számlát perceken belül megkapod a befizetésedről arra az e-mail címre, amit a jelentkezés során megadtál. Ugyanezt az e-mail címet használjuk a továbbiakban a Veled való kapcsolattartásra.

2019.02.06-án 12.00-ig érkeznek meg a kérdéseid a betti@inzulinrezisztenseletoromei.hu címre. Virággal az összes beérkező kérdést feldolgozzuk. A webinár előtt megkapod a Zoom belépési linket, amin keresztül (élő internetkapcsolat megléte esetén) tudsz a webinarhoz csatlakozni hétfőn 19.00-kor. (Gyere 5 perccel korábban, hogy a Zomm-ba, hogy be tudj jelentkezni, és letöltődhesd az eszközödre!)

Ha Prémium jegyet váltottál, másnap megkapod a felvételt, amit 30 napig tudsz visszanézni.

Egyik résztvevőnk írta

"Nagyon nagy segítségemre volt a mostani webinar is, Virág annyira jól elmondja a dolgokat, meg lehet érteni, csak most tényleg rengeteg hasznos infó hangzott el, amiket le kell írnom! MINDENKÉPPEN FOLYTASD! Nagyon örülök, hogy bekerültem a csoportba, és a webinar nagyon sokat segít! Köszönöm a fáradozásotokat, remélem másoknak is hasznára válik! Nekem biztos! Rengeteg információt szereztem, Nektek köszönhetően! Már várom a következőt! "
T. Andrea

Miért jársz itt jó helyen?

Mert hiszek abban, hogy az inzulinrezisztencia az élet ajándéka, és azért dolgozom, hogy ezt Ti is átéljétek.

MI A KÜLDETÉSEM?

Hogy megmutassam, az inzulinrezisztencia egy lehetőség arra, hogy azt a jó életet teremtsük meg tudatosan, amit örömmel és szeretettel élni érdemes. 

fELELŐSSSÉGGEL A JÖVŐ GENERÁCIÓÉRT!

Azt akarom elérni, hogy az inzulinrezisztens nők és férfiak gyerekei már a saját életüket élhessék egy tápláló, erős és örömteli családban. Hogy tudják, a létezésük egy csoda.

HIT ÖNMAGUNKBAN

Hiszek magamban. És hiszek Benned is! Hiszek az őszinte felelősségvállalásban, a fejlődésben, a jó kérdésekben, az örömben, a cselekvésben és a tapasztalásban

Motiváció

Felnézek a bátrakra, és bátran töltekezem belőlük. 

alkotás

Hiszek az alkotás varázslatos erejében és hiszem, hogy a megoldás bennünk van. – Az alkotás erejét felhasználva tanítom meg Neked, hogyan járj a saját utadon.

FOGLALD LE A HELYED MOST A WEBINÁRRA!

A helyek korlátozott számban elérhetőek! Mindössze 10 helyünk van, mert csak így tudjuk biztosítani, hogy mindenki személyre szabott választ kapjon a kérdéseire. Nincs miért hezitálnod! Jelentkezz!

Megéltem a teljes életmódváltás nehézségeit, hogy szinte minden hétköznapi tevékenységet dokumentálni és menedzselni kell (étkezési napló, kalória számlálás, gyors- és lassú szénhidrátok, alvásidő stb.). Aztán megéltem a felismerést, hogy a non-stop adminisztráció milyen remek mankót jelent a mindennapokban. Mert ha már elsajátítottad az alapokat, azonnal meglátod, ha valami nem stimmel. A korábbi életvitelemhez képest az időbeosztás, a célirányos tevékenységek, a fontossági sorrend meghatározása és betartása(!) a teljes rendszer részévé vált.

Fb-Button